Service

Onze service

Wij staan constant in contact met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe boot of die overwegen hun boot te verkopen. Mocht u op zoek zijn naar een boot maar deze staat niet in ons aanbod neem dan gerust contact met ons op.

 

Garantie

Voor uw gemoedsrust en om aan uw verwachting te kunnen voldoen geeft Melior Yachts met gepaste trots 2-jaar garantie op alle nieuwe vaartuigen.

 

Onderhoud en jachtservice

Wij zijn gevestigd in Irnsum op de haven van RFU Jachtspecialist. Door een perfecte samenwerking kunnen wij onze klanten een totaal pakket bieden en op deze manier de klant ontzorgen bij zowel aankoop als verkoop van uw boot. Bij ons op de haven bieden wij ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, kraanwerkzaamheden, bed & breakfast, camperplaatsen etc. Wenst u als koper uw boot van een aankoopkeuring te voorzien dan is dit geen enkel probleem en kan dit bij ons in de haven uitgevoerd worden.
Meer informatie RFU Jachtspecialist; www.rfu-jachtspecialist.nl

 

Pension “Op’e Koai”

Op onze haven heeft u de mogelijkheid om een overnachting te boeken in het pension “Op’e Koai”. Aan de jachthaven staat een prachtig landhuis dat is ingericht als Bed & Breakfast met themakamers die van alle luxe en comfort zijn voorzien. Het ontbijt wordt dagelijks voor u verzorgd, daarnaast kunt u in het pension ook genieten van kleinschalige wellness-activiteiten. Naast de ontvangstruimte bevindt zich een turbobruiner en een infraroodsauna.

Mocht u de prachtige omgeving over het water willen verkennen en bent u zelf niet in het bezit van een sloep? Geen probleem! Ook hier is aan gedacht. U kunt onze Bellus dieselsloep, met of zonder schipper, per dagdeel, dag, weekend of week huren. Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van fietsen en een e-bike.
Meer informatie RFU Jachtspecialist; www.rfu-jachtspecialist.nl/pension-op-e-koai