Nieuws

01-05-2023

We verkopen niet alleen nieuwe schepen maar kunnen u ook helpen met de verkoop van uw huidige schip. Met meer dan 20 jaar ervaring is de verkoop van uw boot bij ons in goede handen. Wij zijn gevestigd op een A-locatie aan het Sneekermeer waardoor wij veel aanloop hebben van potentiële kopers. Wij verkopen op basis van No Cure, No Pay waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan. We zijn goed vindbaar en bieden een groot internationaal bereik.

Wij hebben momenteel een prachtige Saga 330 en Saga 385 te koop, direct te bezichtigen en leverbaar uit de voorraad. Saga 330 HT – Melior Yachts & Saga 385 – Melior Yachts. Wilt u meer informatie, andere schepen van Saga bekijken of komt u liever bij ons langs? Maak een afspraak via onze website: Contact – Melior Yachts

Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen om de prachtige Saga schepen aan u te laten zien.

Tot dan!

Team Melior Yachts

 

01-04-2023

Wij hebben momenteel een prachtige Viknes 1030 direct leverbaar vanuit de voorraad. Viknes – Motorjacht – Polyester – 2022 – € 369.500. Wilt u meer informatie, andere schepen van Viknes bekijken of komt u liever bij ons langs? Maak een afspraak via onze website: Contact – Melior Yachts

Eind jaren tachtig kwam Viknes op de markt met de Viknes 770. Een eigenzinnig en zeewaardig schip zoals we dat van een Noorse kwaliteitswerf kunnen verwachten. Het was het begin van een lange reeks succesvolle modellen. De Viknes schepen zijn bijzonder gelijnd en uitzonderlijk sterk gebouwd waardoor varen op open zee geen enkel probleem is.

Na een stabiele groeiperiode werd de werf opgeschrikt door een grote brand in het jaar 2000. Een jaar later stond er een nieuwe productiehal en startte Viknes met een nieuwe modellenreeks. In 2012 werd de Viknes 930  “Powerboat of the year”. Momenteel is Viknes een van de grootste jachtbouwers van Noorwegen. Alle Viknes schepen worden door de Noorse certificerings instantie “Norske Veritas” goedgekeurd onder CE ontwerpcategorie B.

Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen om onze prachtige Viknes schepen aan u te laten zien.

Tot dan!

Team Melior Yachts

 

01-03-2023

Wij hebben momenteel 3 Skilsø 35 Panorama’s direct leverbaar vanuit de voorraad. Skilsø 35 Panorama – Melior Yachts. Wilt u meer informatie, andere schepen van Skilsø bekijken of komt u liever bij ons langs? Maak een afspraak via onze website: Contact – Melior Yachts

Ken jij de geschiedenis van onze Skilsø shepen? Op 2 oktober 1919 begon Nils Roland op het zuidelijkste puntje van het Noorse Tromøy met het bouwen van boten. Aanvankelijk werden de boten in hout gebouwd. Tot aan eind jaren 70 was dit het meest voorkomende materiaal. Vanaf de jaren 60 werd geëxperimenteerd met het bouwen in polyester.

Begin jaren 80 bedroeg de jaarlijkse productie polyester Skilsø schepen zo’n 130 stuks. De modellen bestonden toen uit de Skilsø 750 en later de 850. Later werden deze types vervangen door de Skilsø 33 en 36. In 2011 nam Viknes de productierechten en tekeningen van Skilsø over en is de productie verplaatst naar Viknes Arendal en Bergen.

Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen om de prachtige Skilsø schepen aan u te laten zien.

Tot dan!

Team Melior Yachts

 

01-02-2023

Ken jij de geschiedenis van onze Saga schepen? De geschiedenis van Saga Boats werd geboren in 1960. De gebroeders Drageseth runden al 14 jaar een overhemdenfabriek en kwamen op het idee om boten te gaan bouwen in het nieuwe materiaal van glas versterkt polyester. Een 10 voet jolly-boot werd geproduceerd en al snel werd de productie van drie nieuwe modellen gestart. Nieuwe gebouwen waren nodig en de nieuwe fabriek was gevestigd aan de onbeschermde kust van West-Noorwegen met uitzicht op de Noordzee, perfect voor het testen en onderhouden van Saga-kwaliteit en zeewaardigheid.

Team Melior Yachts

 

01-01-2023

Wat is het jaar 2022 snel voorbij gegaan en wat zijn er mooie schepen in dit jaar aan ons voorbij gekomen. Diverse Skilso modellen waar we nieuwe eigenaren erg blij mee hebben mogen maken bij de oplevering in 2022, een prachtige Viknes die we dit jaar mogen opleveren, mooie Saga’s in onze voorraad en nog veel meer.

Al met al weer een jaar waar we trots op mogen zijn en met deze frisse energie gaan we het nieuwe jaar in. Genietend van de schepen die we nog hebben liggen en er nog gaan komen in 2023. Wilt u graag langs komen om een schip te bekijken? U bent altijd welkom! Maak een afspraak per mail of telefonisch.

Team Melior Yachts