Haines

Haines marine

Haines Marine is één van de meest gerespecteerde scheepsbouw bedrijven in heel Europa. Haines is bekend door de goed gebouwde boten, echte vakmanschap, maatwer en de hoogste kwaliteit. Het familiebedrijf is opgericht in 1980.

Het bedrijf is beloond met verschillende nautische Awards voor zowel de producten als service. Waaronder de prestigieuze “Outstanding Customer Service Award” Het is een unieke ervaring om met een Haines te varen maar we vergeten daarbij niet dat u als klant centraal staat

De werf

De bouw van uw Haines wordt onder uiterst preciese productiemethoden uitgevoerd. Hierbij wordt gewerkt met vooruitstrevende techniek maar dit gaat gepaard met traditioneel vakmanschap. U bent als klant van harte welkom de Haines-fabriek te bezoeken.

De engineering van het vaartuig en de fabrikage zullen u helpen overtuigen waarom de Haines een uitstekende keuze is! De werf herbergt 6 lijnen van de productie. De timmerafdeling levert alle handgemaakte meubilair, elk stuk op maat voor de individuele boot gemaakt. De composiet aanrechtbladen van Avonite zijn ook in eigen huis vervaardigd.

Techniek

Haines marine staat bekend om de hoge service graad maar betrouwbaarheid van het product staat hoog in het vaandel. Uiteraard kan de liefhebber van de laatste techniek zijn hart ophalen. U kunt uw Haines laten uitrusten met de nieuwste navigatie instrumenten of digitale motoruitlezing.

Aanbod

haines_26haines_boten_02

haines_boten_05haines_boten_06

haines_boten_01haines_boten_03

haines_boten_04